God mundhygiejne begynder med tænderne

Ring os: +46 8 59 00 29 00

Om Plackers

Verdens største producent af tandtråd

Om Plackers

Forebyggelse er den bedste tandpleje

Plackers fokuserer på rengøring mellem tænderne, hvor caries og andre tandsygdomme oftest opstår. Tandlæger anbefaler derfor, at man dagligt rengør mellem tænderne. Plackers har udviklet et sortiment af patenterede tandtrådsbøjler for at gøre det så nemt, bekvemt og effektivt som muligt at bruge tandtråd. Vi har udviklet et bredt sortiment af mange forskellige modeller, så alle kan finde deres favorit.

Hvis man ikke har mulighed for at bruge tandtråd, er mellemrumsbørster ofte et alternativ. Da der er flere modeller og varemærker på markedet, har Plackers fokuseret på den del af mellemrumsbørsten, som betyder mest for brugeroplevelsen – skaftet. Skaftet af gummi giver et godt greb og sikrer, at brugen er skånsom mod tandkødet. Desuden løser gummiskaftet problemet med, at mange mellemrumsbørster bliver svage i metaltråden og skal udskiftes. Det sker ikke med Plackers, fordi det er skaftet og ikke børsten, der bøjes for at komme rundt i hele munden.

For at fremme mundhygiejnen satser vi på samarbejde mellem tandplejen, apoteket, tandlæger og tandplejere. Vi arbejder både med at udvikle produkter og sprede information om betydningen af regelmæssig brug af tandtråd for at bidrage til god mundhygiejne hos alle. Siden Plackers blev lanceret i Sverige, er brugen af tandtråd mere end fordoblet, og vi er stolte over at have været en del af den udvikling.

Virksomheden Plackers

Plackers Scandinavia repræsenterer Plackers i hele Norden og er eksklusiv forhandler af Plackers produkter. Vores sortiment er en udvalgt del af Plackers totale sortiment, tilpasset de nordiske markeder. Vi søger konstant at forbedre os og er derfor i tæt kontakt med Plackers i resten af verden og produktionsfaciliteterne for at kunne bidrage til sortimentstilpasninger, kvalitetsforbedringer og et forbedret udbud til vores kunder. Vores kontor og centrallager ligger i Stockholm, men fungerer igennem en række samarbejdspartnere for, at vi kan være lokalt til stede på alle vores markeder.

Her kan du købe Plackers

I Danmark kan du købe Plackers på udvalgte apoteker og dentaldepoter.

Läs mer